Конвекційна піч для борошняних і кондитерських виробів може працювати, використовуючи одночасно різні налаштування для випікання. У верхньому конвекційному відділі з 10 дек можна випікати борошняні вироби, торти, пироги тощо. Парова система працює незалежно від усієї печі в окремому блоці. Шафа для вистоювання полегшує процес виробництва дріжджових і заморожених продуктів. Конвекційні печі застосувують як додаткове обладнання для невеликих виробництв кондитерських цехів, ресторанів, барів, булочних і кондитерських. Призначені для випічки широкого асортименту пекарної продукції. Мають декоративний зовнішній вигляд.
Характеристики:
Електрична потужність, кВТ 22
Розмір дека, мм 400*600 (//ukrgo.com.ua)
Відстань між деками, мм 80
Висота, мм 1250
Глибина, мм 1050
Довжина, мм 1000
Вага печі, кг 350
Кількість дек, шт. 10