Конвекційна піч за рахунок розташованих усередині вентиляторів виробляє циркуляцію тепла, рівномірно поширюючи по усім декам. Вона виконана повністю із нержавіючої сталі. У нижній частині обладнання є камера витримки для процесу ферментації. Знаходить застосування як додаткове обладнання для невеликих виробництв: кондитерських цехів, ресторанів, барів, булочних і кондитерських. Призначена для випічки широкого асортименту пекарной продукції. Джерело теплової енергії - електрика. Має декоративний зовнішній вигляд.
Характеристики:
Площа випікання (м²) 2,4
Кількість дек (шт.) 10
Розміри дек (мм) 400*600 (//ukrgo.com.ua)
Відстань між деками (мм) 80
Глибина печі (мм) 1460
Ширина печі (мм) 1050
Висота печі (мм) 1900
Споживана потужність (кВт) 22,5
Маса печі (кг) 280
Джерело теплової енергії: електрика