Дека конвекційних печей рівномірно прогріваються за рахунок циркуляції тепла, що виходить із внутрішніх вентиляторів. Матеріал виготовлення хлібопекарських агрегатів – нержавіюча сталь. Конвекційні печі стануть в нагоді у будь-якому закладі: ресторані, кафе, барі, кондитерському цеху, магазині, булочній тощо. Устаткування підійде для випічки різних форм і розмірів. Воно має стильний дизайн і стане окрасою будь-якого інтер'єру. Піч комплектується 6 деками. Устаткування важить 245 кг.
Характеристики
Площа випічки (м2) 1,44
Кількість дек (шт) 6
Розміри листів (мм) 400x600
Відстань м/у листами (мм) 80 (//ukrgo.com.ua)
Ширина (мм) 970
Довжина (мм) 1460
Висота (мм) 1500
Тепловіддача (Ккал / год) .........
Потужність електр.під'єднань (кВт) 14,5
Вага печі (кг) 245
Види палива ЕЛЕКТРИКА