Спіральні тістомісильні машини скорочують час замісу, тим самим зменшуються витрати енергії і часу. Діжа, стійка і спіраль виготовлені із нержавіючої сталі. Можливе приготування будь-яких видів і сортів тіста. Забезпечують рівномірний заміс. Є як автоматичні (задається програма часу замісу), так і ручні функції управління. Налаштовується також і час замісу. Обертання діжі в обох напрямках (двошвидкісний). Головна відмінна риса - рухливість діжі і можливість використання додаткової діжі. Рухома діжа може працювати синхронно з перекидачем.
Характеристики:
Споживана потужність (кВт) 18,5
Ширина машини (мм) 745
Глибина машини (мм) 1285 (//ukrgo.com.ua)
Висота машини (мм) 1420
Ємність діжі (тіста) (кг) 150
Ємність діжі (борошно) (кг) 250
Маса машини (кг) 1820
Діаметр діжі (мм) 1015
Швидкість обертання двигуна діжі (об/хв) 710…1440
Швидкість обертання двигуна спіралі (об/хв) 720…1440