Печі даного типу обладнані 4 ярусами. Для поліпшення процесу і результату роботи створені система циркуляції і подові пластини. Рівномірний розподіл прогрітого повітря і постійна температура запобігають підгоранню або недопіканню окремих борошняних виробів. Парове зволоження проходить в кожному ярусі індивідуально. Завдяки необхідній кількості пари випічка завжди виходить вдалою. Піч може працювати як на дизельному паливі, так і на газу. Є можливість також підключитися до електрики. За годину можна спекти 672 штуки борошняних виробів вагою 300 г. Ми пропонуємо різні печі з різним розміром площі. Ви можете підібрати найоптимальніший і економічно вигідний варіант.
Характеристики
Площа випікання (м2) 18
Кількість ярусів (N) 4
Довжина печі (мм) 3700
Ширина печі (мм) 2500
Висота печі (мм) 2300
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 1800х2500
Висота камери випікання (мм) 210
Споживана потужність (кВт) 5
Теплова продуктивність (ккал / год в залежності від типу пальника) 77000
Максимальна температура (оС) 300 (//ukrgo.com.ua)
Джерела теплової енергії Твердi, рiдкi, газоподiбнi види палива (природний газ, дрова, пелети, диз. паливо)
Маса печі (кг) 5000
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л / год) 10
Скраплений газ (л / год) 10.7
Природний газ (м3 / год) 10.7
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою
Довжина (мм) 2800
Ширина (мм) 600
Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
Робочий тиск води (бар) 3....5
Кількість використовуються палет (шт) 12
Продуктивність (хліб вагою 300 р.) (шт. / год) 672
Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) 88