Ці подові печі обладнані 4 ярусами. Вони розроблені для полегшення роботи, економії часу і виробництва високоякісних хлібобулочних виробів. З цією метою пристрій обладнаний циркуляційною системою, яка діє з однаковою силою на всіх ярусах. Внизу печі виділяється пар в дозованій кількості на кожен ярус, залежно від різновиду випічки, яка виготовляється. Площі випічки подових печей відрізняються різними габаритами і продуктивністю.
Характеристики
Площа випікання (м2) 15
Кількість ярусів (N) 4
Довжина печі (мм) 3500
Ширина печі (мм) 2500
Висота печі (мм) 2300
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 1800х2100
Висота камери випікання (мм) 210
Споживана потужність (кВт) 4.5
Теплова продуктивність (ккал / год в залежності від типу пальника) 66000
Максимальна температура (оС) 300 (//ukrgo.com.ua)
Джерела теплової енергії Твердi, рiдкi, газоподiбнi види палива (природний газ, дрова, пелети, диз. паливо)
Маса печі (кг) 4400
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л / год) 9
Скраплений газ (л / год) 9
Природний газ (л / год) 9.6
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою
Довжина (мм) 2400
Ширина (мм) 600
Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
Робочий тиск води (бар) 3....5
Кількість використовуваних паллет (шт) 12
Продуктивність (хліб вагою 300 р.) (шт. / год) 576
Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) 80