Саджанці яблуні червономяса Бая Маріса – ранньо-зимовий, красномясий сорт яблуні розроблений Bayerisches Obstzentrum в Німеччині. Найсмачніший серед красномясих яблук.
Терміни дозрівання: дозріває цей сорт в кінці вересня.
Опис плода: плоди ранньо-зимові, червоні з деякими привабливими білими чечевичками, середня маса плоду лежить в межах від 170 до 190 грам. Ступінь червоного забарвлення м’якоті в Байя Marisa значно більше, ніж в Red Devil. М’якоть незвичайного червоного кольору, щільна .Вкус приємний з тонким ароматом, кисло-солодкий, м’який. Скибочки зберігають свою форму при варінні і мають привабливий червоний колір. Сік також рожевий.
Зберігання плода: зберігається в звичайних умовах до січня місяця.
Форма рослини: дерево середньоросле.
Стійкість до захворювань і клімату: морозостійкість висока
Сорт – ЕРА
Походження – сорт швейцарської селекції. Серія красномясих яблунь Redlove. Селекціонер Маркус Кобелт
Підщепа – середньорослий – 54-118.
Період споживання плодів – з кінця вересня до січня.
Дерево слаборосле, швидкоплідне, врожайна, листя з червоним відливом. Морозостійкість і стійкість до основних захворювань високі.
(//ukrgo.com.ua)
Цвітіння темно-малинове
Плоди округлі, темно-червоні, масою 160-180 г,
М’якоть червона, соковита, ароматна.
Дегустаційна оцінка смак кисло-солодкий, приємний,
Зимостійкість – висока
Основне призначення – сорт придатний для вживання в свіжому вигляді, але також з нього виходять відмінні пюре, фруктові салати або сушіння.
Ред Девіл (Red Devil) . Раньозимовий сорт англійської селекції. Плоди середньою масою 140-180 гр., однакового розміру плоскі круглі яблука , при зберіганні набирає смак, добре чутно, солодкої полуниці . Сорт морозостійкий і стійкий до хвороб. Зберігаються плоди 3 місяці.
Розетті (ROSETTE) – вже в кінці серпня достигають яблука. Розетта яблука, які можна з’їсти прямо з дерева.Іх смак трохи нагадує малини і полуниці, і мякоть через примхи природи не білувато-жовтий, але кольоровий від рожевого до червоного.
Скарлет Сюрпрайз (Scarlet Surprise) Новинка зі штату Орегон. Квіти рожеві і листя мають червоний відтінок. Плоди подовженої форми, темно-червоного кольору, з яскраво червоною м’якоттю. Плоди цього сорту найбільш ароматні і смачні серед інших сортів яблунь з червоною м’якоттю. Термін дозрівання вересень, плоди зберігаються до весни.
Сорт Сирена є особливою новинкою з темно – червоною м’якоттю. Річного терміну дозрівання.
Смак схожий на Ельстар. Аромат стає все краще і краще в міру дозрівання. Зростання слабкий (ідеально підходить для невеликих садів). Сорт дуже урожайний. Цвіте рожевим, має червонуваті листя.
Саджанці яблуні червономясних 6 сортів — «ApkUA.com»