Спіральні тістомісильні машини скорочують час замісу, таким чином зменшуються витрати енергії і часу. Діжа, стійка і спіраль виготовлені із нержавіючої сталі. Можливе приготування будь-яких видів і сортів тіста. Забезпечують рівномірний заміс. Є як автоматичні (задається програма часу замісу), так і ручні функції управління. Налаштовується також і час замісу. Обертання діжі в обох напрямках (двошвидкісний).
Досягається дуже високий результат, особливо при приготуванні тонких сортів тіста.
Характеристики:
Споживана потужність (кВт) 7,5…11 0,75
Ширина машини (мм) 945 (//ukrgo.com.ua)
Глибина машини (мм) 1520
Висота машини (мм) 1475
Ємність діжі (тіста) (кг) 200
Ємність діжі (борошно) (кг)130
Маса машини (кг)780
Швидкість обертання двигуна діжі (об/хв) 12
Швидкість обертання двигуна спіралі (об/хв) 82…162