Машина попередньої витримки, яка була розроблена спеціально для холодного і жаркого клімату, за допомогою барабана завантажує тісто, яке надходить з тістозаокруглювальної конічної машини. Усередині машини заготовки тіста рівномірно розподіляються. Процес триває у холодному кліматі 8,5 хвилин, у жаркому – 4,5 хвилини, після чого заготовки тіста потрапляють в тістозакатні машини. Завдяки тому, що слоти для транспортування механізму розфасовки нейлонові і можуть зніматися, процес очистки машини стає більш легким і гігієнічним. Скляні кришки дозволяють спостерігати за процесом. Завдяки вмонтованим колесам, можна легко змінювати місцезнаходження.
Технічні характеристики:
Потужність мережі кВт 0.75
Кількість комірок шт. 280
Висота машини мм 2250 (//ukrgo.com.ua)
Ширина машини ммь 1700
Довжина машини мм 1720
Продуктивність (max) год. 1800-2600
Діапазон ваги заготовок г 50- 1200
Вага машини kg 800
Приблизний час витримки хв. 4…8