Котлетний автомат «Deighton» Formatic R3000
Технічні характеристики
Продуктивність - 3600 шт. / год
Місткість завантажувального бункера 15 л.
Товщина виробу регулюється в діапазоні 4-24 мм.
Встановлена потужність 0,75 кВт
Ширина 775 мм
Глибина 600 мм
Висота 625 мм
Вага 95 кг
Країна-виробник Англія
Виробник Deighton
Котлетний автомат FORMATIC R3000 фірми DEIGHTON призначені для дозування і формування котлетним виробів різних форм з м'яса, риби і інших харчових продуктів практично будь-якої форми (рибки, палички, прямокутники, квадрати, куряча грудка, еліпси тощо). Котлетний автомат гарантує точне порціонування і правильні форми виробів. Завдяки компактним розмірам модель можна поєднувати з іншим обладнанням для виробництва котлет в лінії з різною продуктивністю.
Котлетний автомат складаються з корпусу, всередині якого знаходиться привід, завантажувального бункера для фаршу з перспективними лопатками і кришкою, формуючого механізму (барабана).
Всі частини котлетного автомата, що безпосередньо стикаються з продуктом, виконані з нержавіючої сталі або харчового пластику. Готовий фарш завантажується в бункер і за допомогою лопаток подається в отвори формуючого барабана. Відформовані котлети поршнем виштовхуються з барабана на відвідний конвеєр.
Паніровочна машина «Deighton» EconoRobe 200
Технічні характеристики
Продуктивність 350 кг. / год
Місткість баку 12 л. (//ukrgo.com.ua)
Встановлена потужність 950 Вт
Ширина 1400 мм
Глибина 580 мм
Висота 1360 мм
Вага 100 кг
Країна-виробник Англія
Виробник Deighton
EconoRobe 200 використовує високоякісне покриття для безлічі рідкого тіста і маринаду і успішно працює з безліччю м'ясних, рибних, етнічних і овочевих продуктів.
Система складається з конвеєра з регульованою швидкістю, який проходить через «пластину калюжі» і «водоспад» необхідного рідкого тісту, щоб повністю покрити продукт. Це тісто рециркулює з резервуара для тіста через корзину фільтра і назад в водоспад за допомогою відцентрового насоса, розташованого під резервуаром для тіста. Будь-який надлишок рідкого тіста на продукті видаляється повітряним ножем з регульованим тиском перед відправкою на наступний етап процесу або упаковки.
Паніровочна машина «Deighton» EconoCrumb 200
Технічні характеристики
Продуктивність 240 кг. / год
Місткість баку 30 л.
Встановлена потужність 1750 Вт
Ширина 1350 мм
Глибина 950 мм
Висота 1900 мм
Вага 170 кг
Країна-виробник Англія
Виробник Deighton
EconoCrumb 200 призначена для нанесення сухого панірування. Модель здатна працювати з будь-якими фракціями панірувальних сумішей: від муки до спецій грубого помелу.
Машина може використовуватися для панірування найрізноманітніших продуктів: котлет, тефтель, фрикадельок, курячого філе, крилець, стегенець, лангет, антрекотів тощо. Швидкість переміщення транспортера регулюється від 1 до 15 м / хв.
Принцип роботи. Продукт транспортується сітчастим конвеєром і переноситься на нижній шар панірування. Далі продукт посипається паніруванням з верхнього бункера. Товщина верхнього шару регулюється вручну. Виріб проходить під ущільнюючим валиком, який спресовує крихти, далі надлишки панірування здуваються вентилятором і знову м’яко повертаються в систему циркуляції.